2016 yeni perde modelleri 

2016 yeni perde modelleri

Evlerimizin ve odalarımızın tek vazgeçilmezi ve olmazsa olmazı perdelerimiz yepyeni tasarım ve dizaynları ile birlikte 2016 yılında siz değerli müşterilerimizin beğenisine çıktı. Bir evin gizliliği ve mahremiyetinin anahtarı olan perdelerimiz evlerinizi süsleyerek yaşam alanlarınızın değerini arttırmaktadır. Her odanız için ayrı olarak uzman tasarımcılar tarafından üretilen perdelerimiz 2016 yeni perde modelleri içerisinde hak ettiği saygıyı ve yeri kazandı. Evlerinizin tek eksik olmayacak olan bu güzel aksesuarları sizlere uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli olarak hizmet edecekler. Zebra perde, kruvaze perde, stor perde, japon perde, katlamalı perde, brillant perde gibi birbirinden şık ve hoş modeller ile bu yıl sizlere yepyeni tasarımlar ile kaliteli modeller hazırladık.



2016 yeni perde modelleri ile dilerseniz çocuk odalarınızı rengarenk perdeler ile dizayn edebilir, mutfaklarınız için kolay temizlenen ve kir tutmayan modellerimiz ile ilgilenebilir, salonlarınıza binlerce model arasından farklı bir tasarım seçebilirsiniz. Firmamız uzun yıllardır edinmiş olduğu bilgi, birikim ve tecrübeyi siz değerli müşterileri için bir araya getirerek eşsiz ürünler ortaya koymaktadır. Perde tasarımı ve üretimi konusunda uzman olan firmamız ev dekorasyonunu çok farklı bir boyuta taşımaktadır. Sizde değerli evlerinizin güzelliğine güzellik katmak ve değerini arttırarak yaşam alanlarınızın keyfini çıkarmak istiyorsanız binlerce model içerisinden kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Özellikle fon perde modellerimiz son zamanlarda oldukça revaçta olup siz değerli müşterilerimizden tam not almaktadır. Fon modellerimiz yanında son yıllarda yeni yeni yaygınlaşmaya başlamış olan nuette ve brode perdeler de sizlerden tam beğeni kazanacaktır.



Özellikle yeni evlenenlerin veya evlilik hazırlığında olan müşterilerimizin tüm isteklerini karşılayabilecek ve akıllarında olan modelleri kesinlikle bulabileceği kaliteli ve uzun yıllar kullanabilecekleri ürünlerimiz çok sık tercih edilmektedir. Müşteri memnuniyetini en ön planda tutan firmamız siz değerli müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için ürünlerini en üst kalite malzemeler kullanarak üretmektedir. Ürünlerimiz en üst teknolojiler kullanılarak üretilmiş olup en kaliteli malzemeler ile harmanlanıp alanında uzman tasarımcılar tarafından planlanmıştır.

Evlerinizin şık olarak adlandırılmasını istiyorsanız perdelerinizin şık olması gerekmektedir. Eski zamanlardan kalan yere kadar uzanan perdelerin yerini yavaş yavaş kısa ve daha pratik olan perdelerimiz almaktadır. Hem gösterişleri bakımından hem de temizliğinin kolay olması yüzünden 2016 yılı itibariyle en çok tercih edilen modeller kısa olan modellerdir. Hem kapladıkları alanın azlığı hem de çıkarıp, yıkayıp ve ütülenerek tekrar takıma hazır hale gelmesi bu tercih sebebinin nedenlerindendir. Tabi ki fon ve tül perdelerin şıklığını tam olarak yakalayamaz olacaksalar da yeni bir soluk getirdiklerini söyleyebiliriz. Gene de bu yıl kullanılacak olan perdelerin eski yıllara nazaran daha pratik ve daha kullanışlı olabilecekleri görünüyor. Göz yormayan ve günün yorgunluğunu atabileceğiniz içinizi ferahlatan modeller bu yılın en gözdeleri olacaklar. Dilerseniz rengarenk modelleri yada sade ve düz renkleri tercih edebilirsiniz. Tüm renklerin yanında tasarımlar bizlere siyah ve beyazın öncü olduğunu gösteriyor. Dönemsel olarak renkleri koyu ve karamsar tonlardan açık ve rengarenk tonlara döndürebilirsiniz.


2016 yeni perde modelleri

Ev dekorasyonunuzda vazgeçilmez olan perdelerimiz artık çok daha canlı çok daha şık çok daha rahatlatıcı oldular. Arayan herkesin kendisine uygun bir model bulabileceği ürünlerimiz sizleri mutlu etmenin yanında ceplerinizi de mutlu ediyor. Tamamen huzura yönelik tasarlanan perdelerimiz 2016 perdeleri içerisinde yerini her geçen gün arttırarak yükseltmekte. Siz de farklı bir tarz oluşturmak istiyorsanız ve farkınızı renklerle ve tasarımlarla göstermek istiyorsanız modellerimizden istediğinizi seçip kendi tasarımlarınızı planlayabilirsiniz. Tüm halı, mobilya ve duvar boyalarınızla uyabilecek olan birçok farklı tasarım ve renk bulunuyor. 2016 yeni perde modellerini iki kategoriye ayırırsak ilk 6 ay siyah ve beyaz tonlarında son 6 ay ise rengarenk tonlarda perdelerle evinizi süsleyeceksiniz gibi görünüyor. Sizde dekorasyon uzmanlarına tonlarca para ödemeden kendi tasarımlarınızı kendiniz yapabileceksiniz. Evleriniz için en güzelini tabi ki siz seçebilirsiniz. Farklı tasarım ve modellerimiz sizler için tasarımcılara yüksek paralar ödemeden dahi evlerinizi mükemmelleştirmenin kapılarını açıyor.

2016 yeni perde modelleri

Özellikle yeni evlenecek olanlar veya evini yeni baştan dekore etmek isteyenler tarafından tercih edilen modellerimiz tüm eşyalarınıza uyumun dışında yüksek kalitesi ve kullanılışlığıyla sizleri mest edecek. Evinizdeki istediğiniz değişimi perdenizi değiştirerek yakalayabilirsiniz. Birbirinden şık modellerimiz ile kendi tasarımlarınızı yaratabilir verdiğimiz kusursuz hizmetin keyfini evlerinizde çıkarabilirsiniz. En güzel ve şık tasarımları sizlerle buluşturarak müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutan firmamız modellerine göz atabilmeniz için siz değerli müşterilerini beklemektedir. İletişim numaralarımızdan bizleri istediğiniz zaman arayarak her türlü konuda destek veya bilgi alabilirsiniz. Sizler için özel olarak düzenlediğimiz kampanyalarımızdan haberdar olabilmek ve detaylı bilgi almak için siz değerli müşterilerimizin telefonlarını bekliyoruz.


2016 yeni perde modelleri

2016 yeni perde modelleri

2016 yeni perde modelleri

2016 yeni perde modelleri

2016 yeni perde modelleri

2016 yeni perde modelleri


2016 yeni perde modelleri

2016 yeni perde modelleri


Yorum Disqus Google

 
Top